Info om Hold 1 - Robot Summer Camp 2021

5230 Odense M

Holdinfo

Holdnavn: Hold 1 - Robot Summer Camp 2021
Lokation: Bygning 44, Ø22-508-1 og Ø20-508a-1, Campusvej 55, 5230 Odense M - Kort
Alder: 6 - 9 år
Periode: Hver dag i nedenstående tidsrum inkl. startdato og slutdato
Tidsrum: 09:00 - 15:00
Startdato - Slutdato: 05-07-2021 - 09-07-2021
Pris: 850 DKK
Antal tilmeldte: 49/50 - Sidste dag for tilmelding er 30-03-2021
Ansvarlig(e) underviser(e): Jamila Abdulkarim, Eva Nøhr Larsen, Katrin Clemmensen,

Beskrivelse
Elsker dit barn også at bygge ting og fascineres af robotter? Så er en uge i Teknologiskole måske sagen. Her mødes nysgerrige børn fra 6 til 16 år for at lege med og lære om mekanik og teknologi. Som noget nyt i år får man et teknologisæt med hjem fra campen, som man kan lege og lære videre med sammen med familie og venner.

Er du klar til at bruge en uge af sommerferien på at lege med teknologi? Så kom og vær med til at lave små projekter sammen med en masse andre teknologibegejstrede drenge og piger. Vi bryder teknologier op i flere små dele og laver sjove projekter med fysik, kemi, matematik og teknik. Projekterne bliver leget ind i en god kontekst, hvor du bl.a. får styr på, hvordan et batteri er opbygget, hvordan sensorer virker og hvordan fysikken virker. Vi arbejder i alderssvarende grupper med fast tilknyttede voksne, der vil fortælle og guide ugen igennem. Alt dette skal bruges til årets emne, som er rumrejser, raketter... og måske aliens?

Campen afholdes i uge 27 fra den 5/7 til den 9/7 - hver dag fra kl. 9.00 - 15.00.

Det foregår på stueetagen i bygning 44 på Syddansk Universitet, Campusvej 55.
Du skal selv have madpakke og drikkelse med.
Underviserne er ingeniørstuderende, pædagog- og lærerstuderende, forskere og ingeniører, der allesammen er vilde med teknologi.

Teknologiskolens Robot Summer Camp 2021 præsenteres i samarbejde med Børnene i Robotbyen, Mærsk Mc-kinney Møller Instituttet, Syddansk Universitet og vores sponsorer indtil videre: Villum Fonden, Facebook og Universal Robots.
Ekstra Info
Vi sender mere info ud i ugerne op til camp'en, når vi har et endeligt program med skema m.m klar.
Information
Du kan ikke tilmelde dig holdet, da det enten er fyldt, eller lukket for tilmelding. Tilmelding er åben i perioden 15-02-2021 - 30-03-2021.