Info om Hold 3 (Kun for piger) - Robot Summer Camp 2020

Holdnavn: Hold 3 (Kun for piger) - Robot Summer Camp 2020
Lokation: Bygning 44, U176, Campusvej 55, 5230 Odense M - Kort
Alder: 10 - 16 år
Periode: Hver dag i nedenstående tidsrum inkl. startdato og slutdato
Tidsrum: 09:00 - 15:00
Startdato - Slutdato: 29-06-2020 - 03-07-2020
Pris: 850 DKK
Antal tilmeldte: 20/20 - Sidste dag for tilmelding er 29-02-2020

Beskrivelse
Elsker dit barn også at bygge ting og fascineres af robotter? Så er en uge i Teknologiskole måske sagen. Her mødes nysgerrige børn fra 6 til 16 år for at lege med og lære om mekanik og teknologi. Som noget nyt i år får man et teknologisæt med hjem fra campen, som man kan lege og lære videre med sammen med familie og venner.

OBS- Dette hold er kun for piger!

Teknologi og robotter er overalt omkring os, og hvis du er nysgerrig på, hvordan de fungerer og hvordan man selv kan lave teknologi, der hjælper dyr og mennesker, så er vi klar til at tilbyde dig en uge med masser af aktiviteter og læring. På holdet kommer du til at arbejde med robotteknologier såsom Soft Robotics, Intelligente Tekstiler og Wearables. Robotterne bygger vi af så forskellige materialer som stof, pap, papir, motorer, sensorer og microcontrollere, som vi syr, limer, klipper, klistrer og lodder sammen, samt programmerer til at have seje funktionaliteter. Holdet er for alle piger, uanset om man er helt nybegynder eller erfaren nørd.

Campen afholdes i uge 27 fra den 29/7 - 3/7 - hver dag fra kl. 9.00 - 15.00.

Det foregår på 1. sal i bygning 44 på Syddansk Universitet, Campusvej 55.
Du skal selv have madpakke med, men vi sørger for drikkelse og frisk frugt hver dag.
Underviserne er ingeniørstuderende, pædagog- og lærerstuderende, forskere og ingeniører, der allesammen er vilde med teknologi.

Teknologiskolens Robot Summer Camp 2020 præsenteres i samarbejde med Børnene i Robotbyen, Mærsk Mc-kinney Møller Instituttet, Syddansk Universitet og vores sponsorer indtil videre: Facebook og Villum Fonden.
Ekstra Info
Vi sender mere info ud i ugerne op til camp'en, når vi har et endeligt program med skema m.m klar.
Information
Du kan ikke tilmelde dig holdet, da det enten er fyldt, eller lukket for tilmelding. Tilmelding er åben i perioden 10-02-2020 - 29-02-2020.