Tilmelding til Soft Robotics (Bløde Robotter)


Teknologiskolen

Mærskbygningen
Campusvej 55,
5230 Odense M

Holdinfo

Holdnavn: Soft Robotics (Bløde Robotter)
Dag: Torsdag
Tidsrum: 17:00 - 19:00
Startdato - Slutdato: 06-09-2018 - 25-04-2019
Pris: 1200 DKR
Antal mulige betalingsrater: 2

Holdbeskrivelse
På Soft Robotics lærer man de samme ting som på Robot Spirerne og Robot Aspiranterne. Det er blot nogle andre materialer vi bruger til at bygge robotterne med. Vi arbejder bl.a. med stof og andre bløde materialer, og robotterne kan bruges til at have på kroppen eller man kan lave sit eget robot-monster eller robot-kæledyr eller hvad fantasien nu rækker til. Indeni er de stadig mekaniske og eletroniske, så man kan få dem til f.eks. at informere om nyheder, læse historier op eller hjælpe folk med at slappe af eller bare lege og interagere med dem.

På Soft Robotics kommer du til at kunne slippe kreativiteten løs og arbejde lige meget med både udseende og funktion i de ting du laver. Ift. vores andre hold bygges der mere med de materialer, der kendes fra håndarbejde og formning, mens teknologierne og programmeringen der arbejdes med er stort set den samme.

Vi kommer til at lave flere mindre projekter - og nok også nogle større, når vi når lidt længere hen på sæsonen.

Hvis du er mellem 10 og 16 år og godt kunne tænke dig at slippe kreativiteten løs og samtidig lære lidt om elektriske kredsløb og programmering, så er Soft Robotics helt sikkert noget for dig.

Vi glæder os til at se dig!
Information
Din tilmelding registreres først, når personlige oplysninger er indtastet og betalingen er gennemført.
Allerede medlem
Nyt Medlem
Sørg for at billedet er i portrætformat (højere end bredt) - ligesom et pasbillede